Szabályzat

Elsősorban, ami legfontosabb az az egyedi leírás. Amennyiben a linkajánlás szövege ~70%-os egyezést mutat más oldalakon található tartalommal, úgy az ajánlást töröljük!

Minimum 30 szavas egyedi leírást kérek!

Továbbá kötelező minimum 1, maximum 5 címke megadása!

Tilos az alábbi pontokat érintő oldalak ajánlása:

 1. Szeksz, warez, illegális letöltőoldal
 2. Szerencsejáték, illetve ezen témakörökkel fogalkozó
 3. Linkfarm, kezdőlapi túlzott ext.linkszám
 4. Még átdolgozás alatt lévő
 5. Szutyok, összedobott, krix-krax
 6. Más helyekről össze ollózott tartalmú
 7. Reklámokkal telepakolt
 8. Affeliti kódot tartalmazó
 9. Felugró ablakokat dobáló
 10. Már adatbázisunkban lévő site ismételt ajánlása
 11. Idegen nyelvű
 12. Minősíthetetlen tartalmú
 13. Ajánlás szövege nem tartalmazhat elérhetőségeke (max url-t)

 

Az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy bármely ajánlott link szövegét, hivatkozását eltávolíthassák – szerkeszthessék, indoklás és tájékoztatás nélkül, amennyiben nem felel meg a szabályzatnak. A szabályzat változtatásának a jogát is fenntartjuk.

Továbbá:

Az üzemeltetője a rendszer használatából adódó bármilyen jogsértésért (tekintettel a szellemi tulajdonjogokra is) semmilyen felelősséget nem vállal és nem vonható érte felelősségre. Kérjük, hogy a cikkeket a weboldalt használó internetezők közös érdekének megfelelően a fentebb leírt szempontok figyelembevételével küldd be!

A cikk által 3. személynek okozott károkozás, illetve a beküldött cikk által megvalósított bűncselekmény esetén az üzemeltető minden tőle telhető segítséget megad az ez ügyben eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából ill. felelősségre vonása iránt. Ez alapján a beküldő IP címét, nevét és email címét átadjuk a megfelelő hatóságnak.